Skip to main content

Management Development

De steeds sneller veranderende maatschappelijke context vereist dat uw organisatie flexibeler kan inspelen op de aan uw organisatie gestelde eisen. Het persoonlijk leiderschap van uw leidinggevend kader speelt hierbij een belangrijke rol. Een management development (MD) programma biedt uw managers de mogelijkheid om hier op een gestructureerde manier, gezamenlijk aan te werken.

Samen met u als opdrachtgever breng ik de doelstellingen in kaart en ontwikkel ik een passend programma dat bestaat uit een mix van plenaire inspiratie bijeenkomsten, groepsintervisie, workshops, eventueel aangevuld met persoonlijke coaching of een (extern) trainingsprogramma. Graag kom ik met u in gesprek om een maatwerk oplossing voor uw organisatie vorm te geven.

Je kunt me ook benaderen voor…

Individuele Coaching

Door middel van individuele coaching help ik leidinggevenden meer inzicht te krijgen in de oorzaken en effecten van hun persoonlijk handelen. Samen onderzoeken we de mogelijkheden om jouw impact als leidinggevende te vergroten.

Groepsintervisie Leidinggevenden

Met behulp van groepsintervisie kan op organisatieniveau een gezamenlijke leiderschapsstijl worden gecreƫerd. Als facilitator van intervisie trajecten help ik teams van leidinggevende om de omslag te maken naar passend leiderschap.

Interimmanagement

Bent u op zoek naar tijdelijke ondersteuning bij het aansturen of veranderen van uw afdeling? Als interimmanager analyseer ik de huidige situatie, formuleer samen met u de (verander) doelstellingen en breng ik samen met de medewerkers de doelen tot stand.

De kleine lettertjes, voor een heldere samenwerking

Je gegevens zijn veilig bij mij…

De kleine lettertjes…

Geaccrediteerd bij NOBCO, Nederlandse Orde voor Beroepscoaches

Mijn praktijk is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 77197178.