Skip to main content

Groepsintervisie leidinggevenden

Ik begeleid (management) teams, directies en besturen met vragen op persoonlijk leiderschap door middel van intervisie. Leiderschap wordt met deze intervisietraining, in plaats van een individuele vaardigheid, meer een gezamenlijk proces met de focus op steun en inspiratie voor de organisatie.

Binnen de context van deze werkvorm is het veilig om te onderzoeken en te experimenteren. Intervisie gaat over verbinding maken, leren van anderen, een lerend platform creëren en over goed voorbeeldgedrag als leider.

Het vereist een proactieve, open en belangstellende houding. Dat maakt intervisie als werkvorm ook uitermate geschikt om samen te werken aan de competenties die nodig zijn voor modern leiderschap.

Voor dit type training is het belangrijk dat deelnemers voldoende ervaring hebben als leidinggevende van teams of groepen, omdat je dan voldoende ‘materiaal’ hebt om mee te werken.

Daarnaast vraagt intervisie dat de deelnemers bereid zijn om zelf in de spiegel te kijken, feedback te ontvangen en relevante casuïstiek aan te leveren vanuit de eigen werkcontext.

Met deelnemers die niet (geheel) aan dit criterium voldoen, houd ik een telefonische intake.

Graag ontwikkel ik voor u een intervisie traject passend voor uw doelgroep.

Je kunt me ook benaderen voor…

Individuele Coaching

Door middel van individuele coaching help ik leidinggevenden meer inzicht te krijgen in de oorzaken en effecten van hun persoonlijk handelen. Samen onderzoeken we de mogelijkheden om jouw impact als leidinggevende te vergroten.

Management Development

Als u in uw organisatie behoefte heeft om de kwaliteiten van het management verder te ontwikkelen, de onderlinge samenwerking te verbeteren of te werken aan een andere organisatiecultuur kan een MD programma daarbij ondersteunen.

Interimmanagement

Bent u op zoek naar tijdelijke ondersteuning bij het aansturen of veranderen van uw afdeling? Als interimmanager analyseer ik de huidige situatie, formuleer samen met u de (verander) doelstellingen en breng ik samen met de medewerkers de doelen tot stand.

De kleine lettertjes, voor een heldere samenwerking

Je gegevens zijn veilig bij mij…

De kleine lettertjes…

Geaccrediteerd bij NOBCO, Nederlandse Orde voor Beroepscoaches

Mijn praktijk is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 77197178.